Καλέστε +30 210 3259900 τους ειδικούς

elen
Orange Cruises
Advertising banner
Έντυπα
Επιλέξτε την τέλεια κρουαζιέρα
Εταιρία / Κρουαζιερόπλοιο
Προορισμός
Διάρκεια
Περίοδος
Λιμάνι Αναχώρησης
Κρουαζιέρες
 

7/8ήμερη κρουαζιέρα "Κλασσικός Ρήνος από Άμστερνταμ"

Κρουαζιέρα "Κλασσικός Ρήνος"
Απολαύστε ένα πολιτιστικό ταξίδι από τα μαγευτικά κανάλια του Άμστερνταμ, περάστε από το μυθικό στενό του βράχου Λόρελεϊ (Loreley) και κατά περιόδους σημαντικές αρχαίες πόλεις της Βόννης, του Σπέγιερ και του Στρασβούργου μέχρι την Βασιλεία στην Ελβετία.

Με ενδιαφέρει
Luftner Cruises • Προβολή Luftner Cruises   • Προβολή Όλα τα κρουαζιερόπλοια

Κρουαζιέρα

Χάρτης
Χάρτης
Ημέρα
Λιμάνι
Άφιξη
Αναχώρηση
1
-
-

Το λιμάνι του Άμστερνταμ είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά λιμάνια της Ευρώπης. Η βιομηχανική του όψη το μετατρέπει σε ένα μυστηριώδες υπερθέαμα. Η πόλη αποτελεί το οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της Ολλανδίας. Είναι ένα «ανοιχτό μουσείο», με υπέροχα κανάλια, γέφυρες, ατελείωτους πεζόδρομους και ποδηλατοδρόμους. 

2
-
08:30

Το λιμάνι του Άμστερνταμ είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά λιμάνια της Ευρώπης. Η βιομηχανική του όψη το μετατρέπει σε ένα μυστηριώδες υπερθέαμα. Η πόλη αποτελεί το οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της Ολλανδίας. Είναι ένα «ανοιχτό μουσείο», με υπέροχα κανάλια, γέφυρες, ατελείωτους πεζόδρομους και ποδηλατοδρόμους. 

3
16:00
20:00

Η Κολωνία είναι μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της Γερμανίας και πρωτεύουσα της Ρηνανίας. Η πόλη απλώνεται και από τις δύο πλευρές του Ρήνου. Η Κολωνία υπήρξε ρωμαϊκή αποικία και έχει μια ιστορία πάνω από 2000 χρόνια. Κατά το Μεσαίωνα ήταν μια από τις κορυφαίες πόλεις της Γερμανίας. Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος κατέστρεψε το μεγαλύτερο μέρος του κέντρου της πόλης και τα τμήματα αυτά ξαναχτίστηκαν σε μοντέρνο στυλ. Το ορόσημο και το έμβλημα της πόλης είναι ο Καθεδρικός Ναός, ένα αριστούργημα της υψηλής γοτθικής αρχιτεκτονικής και ένας από τους μεγαλύτερους καθεδρικούς ναούς στην Ευρώπη. Θα ξεναγηθείτε στην πόλη, θα κάνετε μια βόλτα στην Παλιά Πόλη και  την Πλατεία του Καθεδρικού Ναού και θα επισκεφθείτε το θρυλικό Καθεδρικό Ναό του 13ου αιώνα. Μετά την περιήγησή σας, μπορείτε να περάσετε το υπόλοιπο της ημέρας εξερευνώντας την Κολωνία μόνοι σας: υπάρχουν ρωμαϊκά ερείπια, ενδιαφέρουσες γειτονιές και υπέροχα μουσεία, όπως το Μουσείο Αρωμάτων και το Μουσείο Σοκολάτας.

4
14:00
21:00

Το Κότσεμ βρίσκεται στον όμορφο και γραφικό Μοζέλ και θεωρείται ως ένα από τα πιο ρομαντικά μέρη στη Γερμανία. Το Κότσεμ είναι γνωστό για τα όμορφα ξύλινα σπίτια και γοητευτικό κέντρο του. Η ιστορία οινοποιίας της περιοχής χρονολογείται από σχεδόν 2000 χρόνια πριν, στους ρωμαϊκούς χρόνους. Απολαύστε μια ξενάγηση στο Κότσεμ  που θα σας οδηγήσει στο εντυπωσιακό Κάστρο Ρέιχσμπεργκ που βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου και προσφέρει εκπληκτική θέα στην κοιλάδα του ποταμού.

5
06:00
11:00

Το Κόμπλεντζ δεν είναι μόνο το μέρος όπου η ιστορία συναντά το νεωτερισμό, αλλά και το μέρος όπου ο Ρήνος συναντά τον Μοζέλ:  στη «Γερμανική Γωνιά» οι δύο ποταμοί συναντιούνται  μπροστά στον έφιππο ανδριάντα του αυτοκράτορα Γουλιέλμου του 1ου. Πλέουμε μπροστά από κάστρα σε κορυφές λόφων, κατά μήκος του Ρήνου, σταματώντας στο Κόμπλεντζ για  να επισκεφθείτε το Κάστρο Μάρκσμπεργκ, το μοναδικό φρούριο του Ρήνου που δεν καταστράφηκε ποτέ. Μετά την περιήγησή σας , συνεχίζουμε την πλεύση μας σε  αυτό το εντυπωσιακό τμήμα του Ρήνου, ένα μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ.

5
17:00
22:00

Το Ρούντεσχαϊμ, μια αρχαία μικρή πόλη, εκτείνεται κατά μήκος του Ρήνου κάτω από τους λόφους του Νιέντερβαλντ. Η παράδοση λέει ότι οι καλύτεροι αμπελώνες έχουν φυτευτεί με αμπέλια Τράμινερ από τον Καρλομάγνο. Τα εξαιρετικά τοπικά κρασιά και το γοητευτικό και ποικιλόμορφο τοπίο επέτρεψαν στο Ρούντεσχαϊμ να εξελιχθεί σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα τουριστικά κέντρα του Μέσου Ρήνου. Το Ρούντεσχαϊμ έχει δύο κάστρα – το Όμπερμπεργκ και το Βόρντερμπεργκ – χτισμένα και τα δύο τον 12ο αιώνα. Επισκεφθείτε το Μουσείο Μηχανικών Μουσικών Οργάνων Ζίγκφριντ, όπου θα δείτε και να ακούσετε μια μεγάλη συλλογή μουσικών κουτιών από τον 18ο έως τις αρχές του 20ου αιώνα .

6
06:00
13:00

Το Μάνχαιμ βρίσκεται στη συμβολή του Ρήνου και του Νέκαρ. Οι δρόμοι και λεωφόροι του είναι φτιαγμένες με ένα μοτίβο πλέγματος, με αποτέλεσμα να το αποκαλούν " πόλη των τετραγώνων ". Σε κάθε γωνιά του δρόμου θα παρατηρήσετε σύντομα ότι στο Μάνχαιμ η ποιότητα ζωής είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με εξαιρετικές εμπειρίες.

6
15:30
19:30

Το Σπέγιερ είναι μια ιστορική παλιά αυτοκρατορική πόλη, η οποία βρίσκεται στη δυτική όχθη του Ρήνου. Υπέστη σοβαρές καταστροφές στο 1689 κατά τη διάρκεια του πολέμου για τη διαδοχή του Παλατινάτου. Ο εντυπωσιακός ρωμανικός αυτοκρατορικός καθεδρικός ναός της θεωρείται κομβική δομή για την εξέλιξη της ευρωπαϊκής αρχιτεκτονικής. Αυτή η παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO είναι ο τόπος ταφής οκτώ αυτοκρατόρων, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τους διασημότερους Ιερούς Ρωμαίους αυτοκράτορες. Κάντε μια βόλτα  στον γοητευτικό κεντρικό δρόμο του Σπέγιερ με τα πολλά καταστήματα και δείτε τον εντυπωσιακό πύργο του ρολογιού της Άλτπορτελ, της Παλιάς Πύλης της Πόλης.

.

7
07:30
13:00

Τοποθετημένο στα σύνορα της Γαλλίας και της Γερμανίας, το Στρασβούργο συνδυάζει τον πολιτισμό των δύο χωρών με ευχάριστο τρόπο. Από τη ρωμαϊκή εποχή μέχρι σήμερα, το Στρασβούργο έπαιξε σημαντικό ρόλο και είχε μια πολυτάραχη ιστορία. Τα εντυπωσιακά του κτίρια το μαρτυρούν και σήμερα. Το Στρασβούργο είναι η πρωτεύουσα της Αλσατίας και μια ευρωπαϊκή μητρόπολη με πολλά εκπαιδευτικά και πολιτιστικά ιδρύματα και η έδρα του Ευρωπαϊκού Υπουργικού Συμβουλίου. Απολαύστε μια πανοραμική περιήγηση της πόλης που θα σας μεταφέρει στην Ορανζερί, το παλαιότερο πάρκο της πόλης, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, και στην πλατεία Δημοκρατίας. Στη συνέχεια, περιηγηθείτε με τα πόδια στην όμορφη περιοχή "Λα Πετίτ Φρανς", όπου θα δείτε τον μνημειώδη γοτθικό καθεδρικό ναό από κόκκινο ψαμμίτη με τις αρχαίες του τοιχογραφίες, τα βιτρό και το συναρπαστικό αστρονομικό ρολόι. Επίσης, εξερευνήστε την Πλατεία Κλεμπέρ, μια μεγάλη ιστορική πλατεία στην καρδιά της πόλης και την πλατεία Γουτεμβέργιου, στην καρδιά του μεσαιωνικού Στρασβούργου, η οποία διαθέτει ένα άγαλμα του εφευρέτη της τυπογραφίας.

8
09:00
-

Η Βασιλεία είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη στην Ελβετία, μια κοσμοπολίτικη πόλη με λιμάνι στον Ρήνο, ένα σημαντικό κέντρο για τον τραπεζικό τομέα και το εμπόριο. Η Βασιλεία βρίσκεται στο «Ντρέιλαντέρεκ», τον τόπο όπου συναντιούνται η Ελβετία, η Γαλλία και η Γερμανία. Το ένδοξο παρελθόν της Βασιλείας εξακολουθεί να είναι εμφανές στο μεσαιωνικό Δημαρχείο και τα εξαίσια σπίτια του 18ου αιώνα. Η Βασιλεία είναι ένα από τα πιο ζωντανά κέντρα των τεχνών και του πολιτισμού στην Ευρώπη. Θα αρχίσετε την εξερεύνησή σας στην εξαιρετικά διατηρημένη παλιά πόλη της, ένα μαγευτικό σύμπλεγμα μεσαιωνικών πλατειών και δομών, όπως ο υπέροχος καθεδρικός ναός χτισμένος από κόκκινο ψαμμίτη σε Γοτθικό και Ρωμαϊκό στυλ.

*Στίς αναχώρησεις 18 Μαίου η κρουαζιέρα πραγματοποιείται με το ποταμόπλοιο Amadeus Queen

*Στίς αναχώρησεις 18 Οκτωβρίου η κρουαζιέρα πραγματοποιείται με το ποταμόπλοιο Amadeus Royal

Κρουαζιερόπλοιο

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ναυπήγηση Ανακαίνηση Ολική χωρητικότητα Μήκος Πλάτος Αρ. Επιβατών Αρ. Πληρώματος Σύνολο καμπίνων Ταχύτητα
2016 -   135μ. 11.4μ.  168  46 84 25

Η «AMADEUS Silver II» είναι το δεύτερο πλοίο 135m στο στόλο AMADEUS και θα συνεχίσει την επιτυχία του amadeus Silver II που εντυπωσιάζει όχι μόνο απο την άριστη εξυπηρέτηση και την εσωτερική διακόσμηση,αλλά επίσης διαθέτει ένα μοναδικό συνδυασμό κομψότητας και άνεσης:

12 ευρύχωρες σουίτες με άνετο γωνιακό καναπέ, πολυτελές μπάνιο και εξωτερικό μπαλκόνι
72 καμπίνες κυρίως με drop-down πανοραμικά παράθυρα, πολυτελές μπάνιο και walk-in ντουλάπες


Ευρύχωρους κοινόχρηστους χώρους, όπως το κλασικό "Café Vienna", την εξωτερική γυάλινη "River Terrace", το Panorama-Bar με σαλόνι, το Amadeus Club, Sun Deck με Lido-Μπαρ, Γυμναστήριο, Κομμωτήριο και αίθουσα μασάζ.


Καμπίνες

Εξωτερικές καμπίνες
Σουΐτες
Καμπίνες με μπαλκόνι

Τιμοκατάλογος

Σημαντική Σημείωση
Οι παρακάτω τιμές είναι κατ' άτομο σε ευρώ €, σε δίκλινη καμπίνα στη χαμηλότερη διαθέσιμη κατηγορία καμπίνας.
Οι τιμές προσφοράς ισχύουν για περιορισμένο αριθμό καμπίνων και ενδέχεται να διαφοροποιηθούν ή να αποσυρθούν από τις εταιρίες χωρίς καμία προειδοποίηση.

Σουΐτες
Εξωτερικές καμπίνες
Καμπίνες με μπαλκόνι
Ship
Cabin
Cabin
Cabin
(Καλέστε μας σήμερα για τιμές και διαθεσιμότητα)

Στις ανωτέρω τιμές περιλαμβάνονται

Η διαμονή σε καμπίνα της επιλογής σας, πλήρη διατροφή επάνω στο πλοίο με υψηλού επιπέδου κουζίνα, καφέ & τσάι μετά το γεύμα και το δείπνο, κόκκινα & λευκά επιλεγμένα κρασιά από όλες τις οινοπαραγωγές περιοχές της Ευρώπης καθώς και draft beer κατά την διάρκεια όλων των γευμάτων στο πλοίο, Ποτό καλωσορίσματος, δείπνο καλωσορίσματος, επίσημο δείπνο καπετάνιου, καθημερινές μουσικές παραστάσεις, λιμενικά τέλη και τοπικοί φόροι. Δωρεάν χρήση Wi-Fi internet καθώς και η χρήση των ποδηλάτων που παρέχονται από την εταιρία για τη εξερεύνηση των πόλεων που προσεγγίζει η κρουαζιέρα, ασφάλιση αστικής, επαγγελματικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται

Αεροπορικά εισιτήρια, μεταφορές από/προς λιμάνι/αεροδρόμιο, η κατανάλωση ποτών και αναψυκτικών εκτός των περιλαμβανωμένων, τα φιλοδωρήματα, προαιρετικές εκδρομές, προσωπικά έξοδα και ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

Γενικές σημειώσεις

 • Για την ολοκλήρωση της κράτησης και σύμφωνα με τη πολιτική της εταιρίας, είναι απαραίτητο να προσκομίσετε τα πλήρη στοιχεία όλων των επιβατών όπως αυτά αναγράφονται στο (α) Διαβατήριο (α)/Ταυτότητα (ες) ανάλογα με τη κρουαζιέρα που έχετε επιλέξει (Ονοματεπώνυμο, Ημερομηνία και Τόπος Γέννησης, Ημερομηνία έκδοσης και λήξης, Εκδούσα Αρχή).
 • Για τη συμμετοχή σας στην ανωτέρω κρουαζιέρα είναι απαραίτητο να έχετε διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα. Ρωτήστε μας για περισσότερες πληροφορίες.
 • Για την επιβεβαίωση απαιτείται 30% προκαταβολή της συνολικής αξίας της κράτησης και εξόφληση 30 ημέρες πριν την αναχώρηση της κρουαζιέρας. Για τις κρατήσεις που πραγματοποιούνται σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 30 ημερών απαιτείται άμεση εξόφληση.
 • Οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων όπως επίσης και της κρουαζιέρας δεν είναι σταθερές. Είναι συνδεδεμένες με την διαθεσιμότητα / πληρότητα των αεροσκαφών και των ποταμοπλοίων.
 • Η έγκαιρη κράτηση σας εξασφαλίζει διαθεσιμότητα στην κρουαζιέρα, την κατηγορία καμπίνας που επιθυμείτε και αεροπορικές θέσεις σε ανταγωνιστικές τιμές.

Φιλοδωρήματα

Τα φιλοδωρήματα είναι προαιρετικά και το προτεινόμενο ποσό είναι 5-7€ ανά ενήλικα, ανά ημέρα.

Ακυρωτικά για μεμονωμένες κρατήσεις

 • Μέχρι 121 ημέρες πριν την αναχώρηση 10% ακυρωτικά επί του συνόλου
 • 120-90 ημέρες πριν την αναχώρηση 15% ακυρωτικά επί του συνόλου
 • 89-60 ημέρες πριν την αναχώρηση 35% ακυρωτικά επί του συνόλου
 • 59-30 ημέρες πριν την αναχώρηση 50% ακυρωτικά επί του συνόλου
 • 29-15 ημέρες πριν την αναχώρηση 80% ακυρωτικά επί του συνόλου
 • 14-01 ημέρες πριν την αναχώρηση 85% ακυρωτικά επί του συνόλου
 • ακύρωση την ημέρα της αναχώρησης 90% ακυρωτικά επί του συνόλου
Καλέστε μας +30 210 3259900
Orange Cruises

Η Orange Cruises Hellas, ο πλέον σύγχρονος και εξειδικευμένος ταξιδιωτικός οργανισμός Κρουαζιέρας στην Ελλάδα, με μεγάλη εμπειρία στον τουρισμό και ειδικότερα στον τομέα της κρουαζιέρας, ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2013, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της Κρουαζιέρας στη χώρα μας.

ΜΗΤ.Ε 206Ε60000356901

Περισσότερα ...

Social Media
Επικοινωνία
Λ. Κηφισίας 193 & Ιερέως Δούση 24, ΤΚ 15124, Μαρούσι, Αθήνα
+30 210 325 9900
+30 210 325 9999
Newsletter
Μην χάνετε τις προσφορές της Orange Cruises.
Εγγραφείτε σήμερα στο newsletter μας.
© 2014 - 2016 Orange Cruises