Καλέστε +30 210 3259900 τους ειδικούς

elen
Orange Cruises
Advertising banner
Έντυπα
 
ΑΠΡ
15
2015

Έναρξη συνεργασίας Variety Cruises - Orange Cruises

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες

Η Variety Cruises και η Orange Cruises Hellas είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας τους.
 
Η Variety Cruises είναι πρωτοπόρος στο Yacht Cruising παγκοσμίως, βραβευμένη προσφάτως από την Tourism Awards 2016 ως Νο. #1 στη κατηγορία “Θαλάσσιος και Παράκτιος Τουρισμός” και από την USA TODAY «BEST BOUTIQUE CRUISE LINE WORLWIDE»http://mononews.gr/noumero-1-variety-cruises-sti-katigoria-thalassios-ke-paraktios-tourismos/36678 & http://mononews.gr/pagkosmia-anagnorisi-gia-tin-elliniki-variety-cruises-apo-tin-usa-today/16429.
 
Η Orange Cruises Hellas, δραστηριοποιείται και ειδικεύεται στο χώρο της κρουαζιέρας στην Ελληνική αγορά, Κύπρο και Βαλκανικές χώρες. Βραβευμένη από την Costa Cruises“Best East- Med Partner” και από τον HATTA στην Filoxenia με το βραβείο για την «καλύτερη Ελληνική μπροσούρα κρουαζιέρας» τα τελευταία 4 χρόνια. Η στρατηγική αυτή συνεργασία συνάφθηκε με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη και προώθηση, του LuxuryYacht Cruising στην Ελλάδα.
 
Η Variety Cruises με τα 11 Mega yachts και Motor Sailers πραγματοποιεί δρομολόγια σε όλο τον κόσμο συμπεριλαμβάνοντας προορισμούς στην Ελλάδα, την Ιταλία, την Τουρκία, τους Κανάριους Νήσους, την Αδριατική, το Πράσινο Ακρωτήρι, τις Σεϋχέλλες, την Κόστα Ρίκα & τον Παναμά, την Κούβα και πολύ σύντομα την Μαδαγασκάρη και την Ισλανδία.

Τα πλοία τις Variety Cruises διαθέτουν από 5 έως 36 πολυτελείς καμπίνες, πραγματοποιούν βιωματικά δρομολόγια όπου αγκαλιάζουν τον κάθε προορισμό με μοναδικό τρόπο. Η εμπειρία που αποκομίζει ο κάθε επιβάτης, είναι μοναδική.

Η Orange Cruises Hellas, ο πλέον σύγχρονος και εξειδικευμένος ταξιδιωτικός οργανισμός Κρουαζιέρας στην Ελλάδα, με μεγάλη εμπειρία στον τουρισμό και ειδικότερα στον τομέα της κρουαζιέρας, έχει ως στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της Κρουαζιέρας στη χώρα μας.

Τα βασικά εφόδια της Orange Cruises Hellas είναι η βαθιά γνώση της τοπικής αγοράς και η υποστήριξη από ένα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων, στοιχεία που αποτελούν εγγύηση για την ηγετική θέση της στην αγορά της κρουαζιέρας. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τις ποιοτικές υπηρεσίες, της Variety Cruises, θέτουν τις σταθερές βάσεις για μια ανοδική και αναπτυξιακή πορεία.

Καλέστε μας +30 210 3259900
Orange Cruises

Η Orange Cruises Hellas, ο πλέον σύγχρονος και εξειδικευμένος ταξιδιωτικός οργανισμός Κρουαζιέρας στην Ελλάδα, με μεγάλη εμπειρία στον τουρισμό και ειδικότερα στον τομέα της κρουαζιέρας, ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2013, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της Κρουαζιέρας στη χώρα μας.

ΜΗΤ.Ε 206Ε60000356901

Περισσότερα ...

Social Media
Επικοινωνία
Λ. Κηφισίας 193 & Ιερέως Δούση 24, ΤΚ 15124, Μαρούσι, Αθήνα
+30 210 325 9900
+30 210 325 9999
Newsletter
Μην χάνετε τις προσφορές της Orange Cruises.
Εγγραφείτε σήμερα στο newsletter μας.
© 2014 - 2016 Orange Cruises